15.10.08

Flytt

Efter många interna om, men och monologer, bestämde jag mig för att ta bort min gamla hederliga första blogg, som var på engelska och som inte uppdaterades särskilt ofta: Tankefel and such. Anledningen till detta är att den låg på den mer självklara adressen tankefel.blogspot.com, medan min svenska - den här - låg på den lite mindre självklara tankefelodyl.blogspot.com. Detta förde med sig att folk som bara kom ihåg att jag skrev om tankefel gick in på min väldigt icke-uppdaterade engelska sida, snarare än på denna, lite mer aktuella, svenska motsvarighet.

Så. Jag kommer fortfarande att vara Tankefel och dylikt, men adressen kommer att vara lite enklare att komma ihåg. Jag ber, ödmjukast, att de av er som länkar hit uppdaterar era välsvarvade länkar, så att de inte pekar ut i den stora tomheten mellan webbsidorna. There be dragons, som de engelsktalande människorna skulle säga.

Vi som bott här på internet länge vet att det är ett tankefel att tro att det bor drakar där ute. Vi vet mycket väl att det bor troll och annat otyg där, så vi behöver inte hitta på nya fasor att oroa oss för. Vi vet att de finns, och att de kommer att dyka upp efter en viss punkt, så varför kalla in andra sagofigurer?

Här finns inga troll, än så länge, och inga drakar heller. Förhoppningsvis leder inte denna flytt till att någondera hittar hit. Eller till att jag, utan pardon, mördar alla RSS-prenumerationer och förlorar min så hårt förvärvade läsarskara. -

2 kommentarer:

  1. inser du hur mycket onödigt extra jobb du orsakar mig nu?

    jag ska ändra feeden, kommentarsfeeden och länken på min blogg... ÄR DET TACKEN?

    SvaraRadera
  2. Svaren är: ja, och ja. Utan pardon.

    SvaraRadera