28.10.09

En kort introduktion av de nya taggarna här på Tankefel

I och med introduktionen av författarna i förrigår så kom även en impuls att introducera taggar i denna ack så otaggade blogg. Dels för att göra det lite lättare att hitta fler poster av en viss författare - en kanske tycker att Mikusagi skriver fenomenala inlägg medan den där Sargoth bara skriver dravel, och därför bara vill läsa den ena sortens inlägg och inte den andra. Denna diskriminering blir väldigt mycket lättare om det finns en länk på vänster sida som leder till alla inlägg av Miku som en kan trycka på, och en länk till alla inlägg av Sarg som en kan låta bli att trycka på.

Nu finns det förstås två länkar till alla inlägg av mig som en kan låta bli att trycka på, vilket har en navelskåderistiskt blogghistoriskt relevant anledning, nämligen den att jag innan alla hjärtans dag detta nådens år 2009 enbart och endast hade den här bloggsaken som plats att förvara tankar på i internets offentlighet. Efter alla hjärtans dag fanns Magnihasa som ett andra hem, och en stor del av de tankar som tidigare hamnade här fördes över dit. Det finns med andra ord en viss skillnad mellan Före och Efter; Före är för enkelhets skull old style, medan efter bara är rent allmänt, helt okategoriskt.

Sedan finns det lite mindre historiskt specifika taggar, så som I all korthet, Bibelen 2, Meta eller Serialitet; jag anar och hoppas att dessa är en smula mer självförklarande. (Även om det var länge sedan det dök upp ett serialitetsinlägg..)

Nu kanske det är hög tid att, ehm, skriva lite mer innehåll som inte bara handlar om innehållet. -

2 kommentarer:

 1. JAG VET INTE VAD SERIALITET ÄR! Är det ett ord eller ett namn?
  Jag orkade bara läsaa första meningen på första serialitetsinlägget, och fick känslan av att det är en fanfic. Sedan rullade jag ned och råkade se namnet "Aristoteles" har jag för mig.

  SvaraRadera
 2. IT'S BOTH!

  Det är mer eller mindre ett generellt och genrellt frispel. Anything goes, alla karaktärer som någonsin funnits ingår i persongalleriet och ingenting - absolut ingenting - är omöjligt.

  Anything goes. E:

  SvaraRadera